SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atilla Kaya, Ayrancılar esnafı ile buluştu

Bu haber 27 Mart 2021 - 0:32 'de eklendi.

AK Parti İzmir milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ankara’da gerçekleşen büyük kongre sonrası ayağının tozu ile Torbalı’ya geldi. Ayrancılar’da esnaf ziyareti yapan Kaya, vatandaşın sorunlarını dinledi.

BÜYÜK bir ilgi ile karşılanan Kaya, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Torbalı Ayrancılar’dayız. Değerli hemşehrilerimizle bir araya geldik, esnaf ziyaretleri yaptık. Bizlere yüreğini açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

BİRLİK ve beraberlik içerisinde, durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı. Kaya’ya esnaf ziyaretlerinde AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Feyim Özçelik, AK Parti Meclis Grup başkanvekili Özgür Erman Çağlar ve ilçe yöneticileri de eşlik ettiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.