SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atila Müdür, proje kapsamında ilk defa açılan Tulum’daki okulu ziyaret etti

Bu haber 10 Mayıs 2023 - 0:36 'de eklendi.

Göreve geldiği günden bu yana günlük okul denetimlerine çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, ilçe merkezindeki okulların yanı sıra köylerde bulunan okulların da ziyaret ve denetimlerini sürdürüyor.

TORBALI ilçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, sık sık köy okullarını ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geliyor. Son olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın projesi kapsamında ilk defa açılan köy okullarından olan Tulum İlkokulu’nda incelemelerde bulundu ve öğrencilerle vakit geçirdi.

BİLGİ ALIYOR

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, köy okullarındaki eksikler ve yapılacaklar konusunda okul müdürleri ve öğretmenlerden bilgi alıyor.

‘EN İYİ EĞİTİM ŞARTLARINI OLUŞTURMAK İSTİYORUZ’

ÇOCUKLARA en iyi eğitim şartlarını oluşturmak istediklerini dile getiren Işıkkaya, “İlçe genelinde okullarımızda çok fazla fiziki eksiğimiz bulunmamakta. Gayretimiz özellikle bu yıl sınava girecek çocuklarımızı en iyi şekilde sınavlara hazırlayıp hayal ettikleri okullarda eğitim almalarını sağlamak.” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.