SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atatürk Mahallesi’ne PTT şubesi açılacak

Bu haber 08 Aralık 2021 - 5:26 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, ilçenin bir sorununu daha çözüme kavuşturdu.

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Soğukçeşme ve Atatürk Mahalle Başkanı Şükrü Kazan ile beraber PTT İzmir Başmüdürlüğü’nü ziyaret eden Günaydın, Atatürk Mahallesi’nin uzun zamandan beridir talep ettikleri PTT şubesinin sözünü aldı. Çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanarak PTT şubesi hizmet vermeye başlayacak. PTT şubesi Atatürk Mahallesi, Yemişlik Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesi’ne hizmet verecek.

YER TESLİMİ YAPILACAK

GÜNAYDIN yaptığı açıklamada, “İlçe Başkan Yardımcımız Selahattin Soğukçeşme ve Atatürk Mahalle Başkanımız Şükrü Kazan ile birlikte, PTT İzmir Başmüdürümüz Sn. Adnan Sert’i makamında ziyaret ettik. Buradan “Atatürk, Karşıyaka ve Yemişlik” Mahallelerimizde ikamet eden hemşehrilerime bir müjde vermek istiyorum. Yıllardır hasretle beklediğiniz “PTT Şubesi”nin çok kısa bir süre içinde yer teslimini yapıp, akabinde açılış törenini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Torbalı’mıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.