SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atatürk Mahallesi’ne PTT şubesi açılacak

Bu haber 02 Mart 2022 - 0:44 'de eklendi.

Torbalı’nın en kalabalık mahallelerinin başında gelen Atatürk Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların talebi, AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı’nın da girişimleri ile mahalleye PTT şubesi kuruluyor.

PTT İzmir Müdürü Adnan Sert ile beraber şubenin açılacağı yerde incelemelerde bulunan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Atatürk Mahallemizdeyiz. PTT İzmir Başmüdürümüz Adnan Sert ve teşkilatımız ile birlikte, yakın zamanda Atatürk Mahallemizde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağımız PTT Şubesini kuracağımız yerde incelemelerde bulunduk.

AÇILDIĞI zaman hem Torbalı’mızda pulunan PTT merkezlerinin yükünü alacak, hem de Atatürk, Karşıyaka, Yemişlik ve Yedi Eylül Mahallelerimizde ikamet eden hemşehrilerimize kolaylık sağlayacak olan PTT Şubesi, Torbalı’mıza hayırlı olsun. Durmak yok, Torbalı’mız için aralıksız çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.