SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atatürk Mahallesi’ne muhtar adaylığını açıkladı

Bu haber 20 Kasım 2023 - 12:25 'de eklendi.

2024 mahalli idareler seçimlerinde muhtarlık yarışı da yaşanacak. 60 mahallede vatandaşlar sandık başına giderek, 5 yıllığına mahallesine hizmet edecek muhtar adaylarına da oy verecekler. Mahallelerde aday olacak isimler de netleşmeye başladı. Torbalı’nın en büyük mahallelerinden olan Atatürk Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Orhan Akgümüş, 2024 mahalli idareler seçiminde muhtar adayı olacağını duyurdu.

AKGÜMÜŞ yaptığı açıklamada Atatürk Mahallesi sakinlerine seslenerek destek istedi. Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Akgümüş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

ATATÜRK Mahallemizin güzel insanları,Sizler hizmetin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz dürüst, şeffaf, sözüne sadık, vaatlerini yerine getiren, yerine getirmeyeceği şeyleri vaat etmeyen, vatandaşın hakkını yemeyen, yedirmeyen, daima haktan ve halkından yana tavır koyan, her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek kadar anlı açık, cesur, geçmişi temiz, yetenekli, girişimci, işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz.

BÜTÜN bunları bilen ve kabul eden kişi olarak göreve talibim. Seçtiğiniz takdirde ben de muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım. Bu bağlamda güzel mahallemize bankamatik getireceğim.  Gençlerimize halı saha yapma sözü veriyorum. En çok ihtiyaç duyulan taziye evi yapma sözü veriyorum. Mahallemize PTT şubesi, çocuklarımızın güzel vakit geçirmesi için aktivite alanları yaptıracağım. Başta Torbalı’mızın sorunu olan mahallemizin de çok eziyetini çektiği dolmuş, ESHOT sorununu çözeceğim. Son olarak şunu söyleyeceğim ki; koltuk sevdası değil hizmet davasındayız. Biliniz ki halk ile iç içe olacağım, sosyal yardımları gerçek sahiplerine ulaştıracağım. Yeni yüz,  genç, dinamik bir muhtara hazır mıyız? Ek işimiz değil tek işimiz…”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.