SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atatürk Mahallesi’nde görev değişimi

Bu haber 06 Ocak 2021 - 9:49 'de eklendi.

AK Parti’de yenilenme ve tazelenme hareketi mahalle teşkilatları ile devam ediyor. İlçe teşkilatını baştan aşağı yeniden yapılandıran AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, mahalle teşkilatları ile yakından ilgileniyor.

HER mahalleye yoğun istişarelerin ardından mahalle başkanı atayan Günaydın, en çok merak edilen mahallelerin başında gelen Atatürk Mahallesi’ne genç bir ismi atadı. AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Atatürk Mahallesi’nin yeni mahalle başkanı Şükrü Kazan oldu. Kazan’ı ilk tebrik eden isim ise eski mahalle başkanı Aziz Köyebakan oldu.

“SEVDAM, KAVGAM, DAVAM AK PARTİ”

YAŞANAN bayrak değişimi sonrasında bir açıklama yapan Şükrü Kazan, “Çalışmaktan onur ve gurur duyduğum, sevdam, kavgam ve davam olan, sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderinin liderliğindeki AK Parti’mizin mahalle başkanlığı görevini bana layık gören Torbalı İlçe Başkanımız sayın Selman Günaydın ve tüm parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“DAVA YOLUNDA HER GÖREV KUTSALDIR”

UZUN yıllar boyunca Atatürk Mahalle Başkanı olarak önemli çalışmalara imza atan Aziz Köyebakan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Partimiz tazelenmeye, yenilenmeye devam ediyor. İsimler değişse de milletimize ve ülkemizin aydınlık yarınlarına olan inancımız değişmiyor. Yaptığımız istişareler neticesinde dava arkadaşımız Şükrü Kazan’ı Atatürk Mahalle Başkanı olarak görevlendirdik. Dava yolunda her görev bizler için kutsaldır. Bu vesile ile uzun yıllar mahalle başkanı olarak partimize hizmet eden Aziz Köyebakan’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.