SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Atatürk Mahallesi 1527 Sokak asfalt istiyor!

Bu haber 08 Haziran 2023 - 0:19 'de eklendi.

Atatürk Mahallesi’nin girişinde bulunan 1527 Sokak sakinleri yollarının asfaltlanmasını istiyorlar. Vatandaşlar, konu hakkında Torbalı Belediyesi’ne başvurduklarını ve kısa zaman içinde yapılacağından şüphelerinin bulunmadığını anlattılar.

1527 Sokak’ın yollarının parke taş olduğunu ve yıllar içinde deforme olarak yıprandığını anlatan sokak sakinlerinden Osman Uysal, “Birkaç yıl önce yollarımız çok güzeldi ancak altyapı gerekliliği nedeniyle parke taşlar söküldü ve üstüne yağmur da yağınca mağdur olduk. Konu hakkında hemen Torbalı Belediyesi’ne başvurduk. Havaların yağışlı olması nedeniyle çalışma başlatılamamıştı. Şimdi havalar düzeldi ve çalışmaların başlamasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

‘ŞÜPHEMİZ YOK!’

İZMİR Aydın asfaltının yanında ve Atatürk Mahallesi’nin girişinde yer alan bu caddede yaklaşık 70 kişinin yaşadığını anlatan Uysal, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in konuyu en kısa zamanda çözeceğinden şüphelerinin bulunmadığını sözlerine ekledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.