SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ata Muhtar’dan siyasi partilerle ilgili önemli açıklama

Bu haber 28 Mayıs 2022 - 1:49 'de eklendi.

Torbalı Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan: ‘Muhtarın sorunlarını çözemeyen hiç bir siyasi parti, halka yakın değildir!’ dedi.

TORBALI Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan, yaptığı açıklamada, halkın oylarıyla seçilen muhtarların siyaset ile anılmaması gerektiğini söyledi. Muhtarların, bulunduğu köy ve mahallenin en sevilen sayılan bilge insanı olduğunu aktaran Doğan, hiç bir partinin amblemine sığınarak muhtarlık koltuğa oturamayacağının altını çizdi.  Muhtarlar Derneği Başkanı Doğan, “Tüm partiler, seçtiği kişinin bizzat kendisini takdir ettiği, tüm sorunlarıyla ilgilenebileceğini bildiği ve particilik yapmadan gece gündüz halkının emrinde olduğunu bildiği için oy verir. Hatta, daha doğrusu, kendisini insan yerine koyarak tüm sorunları ile ilgileneceğini bildiği için oy verir. Ondan dolayıdır ki, tüm siyasi partiler muhtara vermiş olduğu değer oranında başarılı olurlar” diye konuştu.

HALKIN SORUNUNU VE BEKLENTİSİNİ NEREDEN BİLECEK?

MUHTARIN sorunlarını çözemeyen hiç bir siyasi partinin halka yakın olmayacağını anlatan Atatekin Doğan, “Vatandaş, seçmiş olduğu milletvekillerinin ismini bile bilmezler, belediye meclis üyelerinin kim olduğunu bilmezler… O milletvekili veya belediye meclis üyesi, muhtarla diyalog içinde olmaz ise halkın sorununu ve beklentisini nereden bilecek? Hiç kimse birbirini veya halkı aldatmasın! Muhtara yakın olmayan, muhtarın sorunlarını çözemeyen hiç bir siyasi parti halka yakın değildir. Halkın sorunlarını da çözemez. Tüm siyasileri halktan yana olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.