SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ata Muhtar, tüm siyasileri halktan yana olmaya davet etti

Bu haber 23 Mart 2022 - 1:04 'de eklendi.

Torbalı Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan bir basın açıklaması yaparak, muhtarlara hak ettiği değerlerin verilmediğini söyledi.

MUHTARIN bulunduğu köy ve mahallenin en sevilen sayılan bilge insanı olduğunu ifade eden Doğan, “Muhtar, hiç bir partinin amblemine sığınarak o koltuğa oturmaz. Tüm partiler, seçtiği kişinin bizzat kendisini takdir ettiği için, tüm sorunlarıyla ilgilenebileceğini bildiği için, particilik yapmadan gece gündüz halkının emrinde olduğunu bildiği için, daha doğrusu kendisini insan yerine koyarak tüm sorunları ile ilgileneceğini bildiği için oy verir” dedi.

MAKAMA SEÇİLEN KİŞİ, MUHTAR İLE DİYALOG İÇİNDE OLMASA SORUNLARI NASIL BİLECEK?

“ONDAN dolayıdır ki, tüm siyasi partiler muhtara vermiş olduğu değer oranında başarılı olurlar” diye sözlerini sürdüren Dernek Başkanı Atatekin Doğan, “Çünkü vatandaş, seçmiş olduğu milletvekillerinin ismini bile bilmezler. Belediye meclis üyelerinin kim olduğunu bilmezler! O milletvekili ve belediye meclis üyesi muhtarla diyalog içinde olmaz ise halkın sorununu ve beklentisini nereden bilecek? Maalesef Torbalı’mızda birkaç istisna dışında halkın sorunlarıyla ilgilenen siyasetçi yok. Tüm siyasi partilerden aynı ilgi alakayı bekliyoruz” diye konuştu.

‘MUHTARA YAKIN OLMAYAN SİYASİLER, HALKA DA YAKIN DEĞİLDİR’

TORBALI Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan, sözlerini şöyle tamamladı; “Hiç kimse birbirini ve halkı aldatmasın! Muhtara yakın olmayan, muhtarın sorunlarını çözemeyen hiç bir siyasi parti halka yakın değildir! Halkın sorunlarını da çözemez!”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.