SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ata Muhtar, ölümden döndü

Bu haber 17 Nisan 2022 - 21:19 'de eklendi.

Torbalı Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan ağır bir ameliyat atlatarak, ölümden döndü.

BİR süre önce kan veren Muhtar Doğan yapılan tetkikler sonrası, vücuttaki en büyük damar olan ve kalpten direk çıkarak tüm organlara temiz kanı taşıyan ana kan hattının (aort) dar olduğu belirlendi.

Tpecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Kalp Damar Cerrahi Bölümünde Doç. Dr. İbrahim Uyar’ın yaptığı 6 saatlik ameliyat masasında yaşam mücadelesi veren Muhtar Doğan, hafta boyunca hastanede tedavi altında kaldı.

DURUMUNUN iyiye doğru gitmesi neticesinde bu akşam saatlerinde taburcu edile Atatekin Doğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Telefon ile arayıp veya mesaj ile ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten herkese teşekkür eden Atatekin Doğan, “Çok şükür iyiyim, ağır bir ameliyat geçirdim ama atlattım. Dua eden arayıp soran herkese ve özellikle de ameliyatımı gerçekleştiren Doç. Dr. İbrahim Uyar’a teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

AYNI zamanda Cumhuriyet Mahalle Muhtarı olan Atatekin Doğan’a biz de Yerel Torbalı ailesi olarak ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyoruz…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.