Torbalı Belediyesi, Muharrem ayının manevi atmosferini vatandaşlarla birlikte yaşatmak amacıyla bu yıl da geleneksel aşure ikramını gerçekleştirecek.
BİRLİK, bereket ve kardeşliğin simgesi olan aşure etkinlikleri kapsamında ilk program, 2 Temmuz Perşembe (bugün) günü saat 13.00’te Muratbey Şehitlik Anıtı’nda düzenlenecek. Etkinlikte vatandaşlara aşure ikram edilerek paylaşma ve dayanışma kültürü yaşatılacak.
İKİNCİ PROGRAM AYRANCILAR’DA YAPILACAK
AŞURE ikramının ikinci adresi ise Ayrancılar olacak. Torbalı Belediyesi, 8 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00’te Ayrancılar Meydanı’nda da vatandaşlarla bir araya gelecek. Her iki etkinlikte de Muharrem ayının manevi iklimi hep birlikte paylaşılırken, vatandaşlara aşure ikramında bulunulacak.

TÜM TORBALILILARA DAVET
TORBALI Belediyesi tarafından yapılan davette, tüm vatandaşlar bu anlamlı buluşmaya davet edildi. Belediyeden yapılan açıklamada, birlik ve dayanışma duygularını güçlendiren aşure geleneğinin yaşatılmasının önemine vurgu yapılarak, tüm Torbalılıların etkinliklere katılarak bu manevi atmosferi birlikte paylaşmaları istendi.















