SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Assan Hanil, ‘OSD Tedarik Sanayi Başarı Ödülü’nü aldı

Otomotiv sektörünün global ölçekte en önemli tedarikçilerinden biri olan Assan Hanil, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından ‘Tedarik Sanayi Başarı Ödülü’ almaya hak kazandı.

Bu haber 15 Kasım 2020 - 1:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kibar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren otomotiv sanayi üreticisi Assan Hanil, Otomotiv Sanayii Derneği tarafından verilen ‘OSD Tedarik Sanayi Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. Dernek üyeleri tarafından kalite ve teslimat güvenilirliği, teknoloji geliştirmedeki iş birliği ve rekabetçilik kriterleri göz önünde bulundurularak yapılan değerlendirme sonucunda şirket, 2019’un en başarılı tedarikçisi olmaya layık görüldü.Aldıkları ödülden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Assan Hanil Genel Müdürü Atacan Güner, “Dernek, Türk otomotiv sanayinin gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Dernek, kurulduğu günden bu yana sektör paydaşlarını bir araya getirmiş, önemli iş birliklerine vesile olmuş ve özellikle tedarik sanayi için kilit rol oynamıştır. Köklü derneğimizin çok kıymetli üyeleri tarafından bu ödüle layık görülmek şirket olarak bizlere büyük gurur verdi. Aldığımız bu ödülle, şirketimizin yenilikçi ve teknoloji odaklı üretim anlayışı, katma değer üreten faaliyetleri, Ar-Ge’ye verdiği önem ve bu alana yaptığı yatırımların ne denli isabetli olduğunu kanıtlamış durumdayız. Layık görüldüğümüz bu ödüle yakışır şekilde, sahip olduğumuz yetkinlikleri daha da geliştirerek, belirlediğimiz stratejiler doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN