SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aslanlar’daki hobi bahçelerinde hırsızlık!

Bu haber 16 Mart 2021 - 23:08 'de eklendi.

ASLANLAR Mahallesi’nde bulunan hobi bahçelerine önceki gün hırsız veya hırsızlar girdi. Bir gecede 7-8 evi soyan hırsızlar, mülk sahiplerini büyük zarara uğrattı. Olay, Aslanlar’daki Harmanlar mevkinde bulunan hobi bahçeleri bölgesinde gerçekleşti. Gece saatlerinde bölgeye gelen hırsızlar, evlerde kimsenin olmamasını fırsat bilerek değerli olan ne varsa çalıp götürdüler. Televizyon, kamera, kayıt cihazları ve pencerelerin demir korkuluklarını çalan hırsızların kalabalık grup halinde geldikleri tahmin ediliyor.

JANDARMA PARMAK İZLERİNİ TOPLADI

MÜLK sahipleri evlerine geldiklerinde gördükleri manzarayla şoke oldular. Eşyalarının bir gecede yok olup gitmesinden dolayı büyük üzüntü yaşayan mağdur vatandaşlar hemen jandarmaya haber verdiler. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri parmak izi ve delileri topladıktan sonra hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Jandarma hırsızları yakalamak için olayla ilgili soruşturma başlattı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.