SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aslanlar’da mezarların başındaki ‘mermer minareler’ çalındı

Bu haber 04 Şubat 2023 - 1:52 'de eklendi.

Torbalı’daki Aslanlar Mezarlığı’nda bulunan mezarların yanlarındaki mermer minareler kırılarak çalındı. Vatandaşlar duruma tepki gösterdi

KABİR ziyaretine giden vatandaşlar, mezar taşlarının kırıldığını görünce durumu mezarlıklar müdürlüğüne bildirdi.

MERHUM yakınları yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdiler; “Mezarlığı, 14 Eylül 2022’de yaptırdık. Vefat eden yakınımız gençti, 30’lu yaşlarındaydı. Mezarı da güzel olsun diye 15 bin TL civarında mermerden mezarlık yaptırdık. Ayakucunda mermerden sulukları da vardı.

‘İNSANA SAYGINIZ KALMADI DA ÖLÜMÜZE SAYGINIZ OLSUN’

SIRF mezar taşının yanına konulan mermerden minareler için 2 bin 500 TL ödeme yaptık. Kabir ziyaretine gittiğimizde hem mermer sulukların çalındığını hem de minarelerin kırılıp çalındığını fark ettik. Hadi insana saygınız kalmadı da ölümüze saygınız olsun” diyerek tepki gösterdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.