SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Asker cinayet kurbanı!

Bu haber 09 Ocak 2024 - 17:47 'de eklendi.

Torbalı’da önceki gün iki taraf arasında çıkan tartışma sırasında M.A. S. isimli şahıs yanındaki bıçakla Kaan Kartal’ı yaralamıştı. Kan kaybından yaşamını yitiren 20 yaşındaki Kaan’ın asker olduğu öğrenildi.

TORBALI Güncel’de yer alan habere göre Ayrancılar’da önceki gün iki taraf arasında tartışma çıkmış, tartışma esnasında M.S isimli şahıs yanındaki bıçakla Kaan Kartal isimli genci yaralamıştı. Kaan sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kan kaybından yaşamını yitirmişti.

OLAYLA ilgili soruşturma başlatılırken 20 yaşındaki Kaan’la ilgili detaylar ortaya çıktı. Kayseri Hava Kuvvetleri’nde er olan Kaan’ın olaydan iki gün önce baba ocağı Ayrancılar’a geldiği öğrenildi. Kaan Kartal için dün Ege Ordu Komutanlığı’nca devlet töreni düzenlendi.

SON yolculuğuna uğurlanan Kaan Kartal’ın acılı babası Olcay Kartal, “Oğlumun ölümüyle ilgili saçma sapan iddialar ortaya atıldı. Hırsızlık yapıyordu denildi. Öyle haberler yapıldı. Benim oğlumun ne paraya ne de başka bir şeye ihtiyacı olan biriydi. Hırsız birine Ege Ordu Komutanlığı devlet töreni düzenler mi? Oğlum şehit sayıldı. Acımız büyük. Oğlumu bir değil 3 kişi kıstırmış. Jandarmanın bu olayın peşini bırakacağını sanmıyoruz. İnşallah adalet tecelli edecektir” dedi. Kaynak: Torbalı Güncel

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.