SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Asilsoy Hukuk Bürosu Torbalı’da açıldı

Bu haber 17 Şubat 2022 - 20:30 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Özkaya’nın avukat oğlu, hukuk bürosu açtı. Av. Hasan Kürşat Özkaya, farklı şehirlerdeki çözüm ortaklıkları kurarak modern bir avukatlık anlayışı benimsediğini söyledi.

Asilsoy Hukuk Bürosu, Torbalı meydanında bulunan Lcwakiki’nin 3. katında hizmete girdi. Avukat Hasan Kürşat Özkaya, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan 2 yıl sonra hukuk bürosu açtı.

Baktığı davalar hakkında bilgi veren Av. Hasan Kürşat Özkaya, “Çoğu davalara bakıyorum, ancak özel olarak ilgi alanım ‘şirketler’ ve ‘ticaret’ hukukudur. Öte yandan, şunu belirtmek isterim ki, yüz kızartıcı suçlar nedeniyle açılan davaları kabul etmiyorum” dedi.

‘GELECEKTE, TORBALI’DAKİ FABRİKALARIN HUKUKSAL İŞLERİNİ İLÇEMİZDEKİ AVUKATLARA YAPTIRMALARINI SAĞLAMAK İSTİYORUM’

Torbalı’nın sanayi alanında ülke genelinde kendini kanıtlamış ve bu sayede vergi rekortmeni olan bir ilçe konumunda yer aldığını anlatan Av. Özkaya, “İlçemizde birçok fabrika var ve bunlar hukuksal işlerini ilçe dışından, yani İzmir içi veya İstanbul’daki hukuk bürolarına yaptırıyorlar. Aslında benim amacımda güçlü bir avukat ekibi oluşturarak, Torbalı dışına kayan bu hukuksal gücün, ilçemizde yaptırılmasını sağlamak. Bunun için önümüzde zaman var ve kararlı bir şekilde yola çıktık” diye konuştu.

Hasan Kürşat Özkaya iletişim : 0 531 991 55 20

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
NAZMİ KIZIL19 Şubat 2022 / 09:24Cevapla

Lise son sınıfta öğrencim olmuştu. Akademik başarısının yanında efendi kişiliği ile her zaman takdir ettiğim bir öğrencimdi. Kendisine başarılar diliyorum.