SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Asfalttaki ‘toz çilesi’ ilçe merkezini de isyan ettirdi

Bu haber 30 Eylül 2020 - 14:52 'de eklendi.

Ayrancılar’dan başlayan asfalttaki mıcır çilesi Torbalı’yı kasıp kavurdu. İlçe merkezi adeta toz bulutuyla boğuşuyor!

Karayolları ekipleri tarafından İzmir-Aydın asfaltı üzeri Ayrancılar ve Kuşçuburun Mahalleleri arasında sathi kaplama çalışması başlatmıştı. Devam eden çalışmalar bölge halkını da isyan ettirmişti.

Bölgedeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Çaybaşı’ya geçildi. Ekipler 2 günde ilçe merkezine ulaşırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Öte yandan ortalık ise toz duman oldu. Civarda oturan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. “Bu yola sıcak asfalt dökülmesi gerekirken sathi kaplama yapılıyor. Hem eziyet hem rezilliktir” şeklinde konuşarak duygularını dile getirdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.