SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Asfaltlama seferberliği ‘Muratbey mahallesi’nde devam ediyor

Bu haber 07 Temmuz 2022 - 4:01 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yürütülen asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ekipler Muratbey Mahallesi 3677, 3572 ve 3646 sokaktaki çalışmalarını sürdürüyor

TORBALI’DA İZSU’nun yeni su şebekesi ve kanalizasyon çalışmaları sonrasında bozulan yollar için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla başlayan sıcak asfalt serimi devam ediyor. Bu kapsamda ekipler ilçenin büyük bir kısmını sıcak asfalt ile buluştururken çalışmalar aralıksız devem ediyor. Ekipler Muratbey Mahallesi’nde bulunan 3677, 3572 ve 3646 sokaktaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu bölgede çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi.

ÖTE yandan, Torbalı genelindeki asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceği öğrenilirken Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin çalışmaları yerinde inceledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Tekin, “İlçemiz Muratbey Mahallesi 3646 ve 3677 sokaklarında asfaltlama çalışmalarımız başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Torbalı Belediyesi olarak uyum içinde yepyeni bir Torbalı için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.