SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Asfalt serim işlemi devam edecek

Bu haber 23 Ekim 2021 - 23:33 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Caddesi ile Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kesiştiği bölgede sıcak asfalt serimi tüm hızıyla devam ediyor

TORBALI’DA İZSU’nun yeni su şebekesi ve kanalizasyon çalışmaları sonrasında bozulan yollar için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla başlayan sıcak asfalt serimi hızla sürüyor. Hem ara sokaklar hem de caddeleri kapsayan çalışma sonunda Torbalı’da ayların sorunu sona erecek.

BU kapsamda çalışmaların hızla devam ettiği Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Caddesi ile Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kesiştiği bölgede sıcak asfalt serimi son sürat devam ediyor.  Ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, asfalt serim işleminin aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.