SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Asenalar, gece gündüz demeden Ramazan kolisi dağıtıyor

Bu haber 04 Nisan 2023 - 5:23 'de eklendi.

MHP Torbalı İl Teşkilatı, Ramazan’da ihtiyaç sahibi ailelere ulaşacak. İlçe Kadın Kolları, ay boyunca yardım kolisi dağıtıyor. Torbalı’nın hemen hemen her sokağına ulaşacak olan koliler, dört kişilik bir ailenin aylık gıda ihtiyacını karşılayacak nitelikte…

MHP Torbalı İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Aşık, Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunu, bu sebeple kolilerin kadın kolları aracılığıyla belirlenen ailelere dağıtılacağını söyledi. Dağıtımların kalabalık bir ekiple yapıldığını belirten Aşık, ekibin Torbalı’nın bütün sokaklarına gireceğini ifade etti.

‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN…’

AŞIK, sözlerini şöyle sürdürdü; “Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı ilçe Kadın Kolları birimi olarak yönetimimizle birlikte Ramazan ayı sebebiyle hazırlamış olduğumuz Ramazan kolilerimizi gece gündüz demeden, ilçe merkezi ve mahallelerine ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Kendimize partimiz adına biz söz verdik. Dokunmadığımız yürek, tebessüm etmeyen yüz kalmamacasına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yüce Rabbimin izniyle inşallah…”

‘AMAÇ GÖSTERİŞ YAPMAK DEĞİL, ALLAH’IN RIZASINI KAZANMAK’

RAMAZAN’DAKİ paylaşım ve yardımların maddiden çok manevi değer taşıdığını vurgulayan İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Aşık, “Türk-İslâm geleneklerinde, yardım ve sadakanın nasıl yapılacağı belirlenmiştir. Buradaki temel amaç gösteriş yapmak değil, Allah’ın rızasını kazanmaktır. MHP İlçe Kadın Kolları olarak var gücümüzle halkımızın yanında olacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.