SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Asansöre binmeye korkan vatandaş, 120 basamaklı merdivene çıkıyor!

Bu haber 07 Mart 2022 - 0:18 'de eklendi.

Torbalı’yı ikiye ayıran İZBAN hattı nedeniyle Ertuğrul-Muratbey ile Cumhuriyet-Ertuğrul mahalleleri arasına yapılan yaya üst geçitleri, inşa edildiği ilk günden bu yana eleştirilerin hedefi olmaktan kurtulamadı.

SIK sık asansörlerinin bakımsızlık nedeniyle bozulmasından ötürü yaşlı ve engelli bireylerin kullanmakta güçlük çektiği asansörler, ilçe halkında fobi yaratırken, Ertuğrul-Muratbey arasında bulunan yaya üst geçidinde ilçe halkını canından bezdiren asansör arızaları, bu kez de inşa edilen Cumhuriyet-Ertuğrul yaya üst geçidini esir aldı.

BÖLGEDE kurulan semt pazarı nedeniyle Ertuğrul ve Alpkent mahallelerinden Cumhuriyet Mahallesi’ne gelen vatandaşların pazar arabaları ile bebek arabalarını kucaklarına alarak, karşı yakaya geçirmek zorunda kalıyor.

İLGİLİLERİN ivedilikle yaşanan soruna çözüm üretmesi gerektiğini aktaran mahalleliler, “Biz bu üst geçitlerin bu noktaya dikilmesi için çalmadık kapı bırakmadık. Sonunda mücadelemizin meyvesini aldık ve yaya üst geçidi geçtiğimiz yıl inşa edildi. Fakat aradan geçen sürede asansörler diğer üst geçitte olduğu gibi sık sık arıza verdi” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.