SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Asal, cafe ve oyun alanı sektörüne girdi

Bu haber 15 Aralık 2022 - 0:24 'de eklendi.

4 yıldır Torbalı Mahallesi Dokuz Eylül Caddesi üzerinde hizmet veren Asal Fit Spor Salonu, hem mekânının hem de hizmet çeşitliliğini arttırdı.

YAKIN savunma, tekvando, kickboks derslerinin yanı sıra bayanlara pilates ve kilo verme eğitimleri veren Asal Fit, bünyesinde bulunan çocukları başarılı bir şekilde spora yönlendiriyor. Deneyimli işletmede şimdi de hizmet alanını geliştirdi ve cafe ve çocuk oyun alanını hizmete soktu.

ÇOCUKLAR ÖĞRENİRKEN, AİLELER SOHBET EDİP, ÇAY İÇEBİLECEK VE YEMEK YİYEBİLECEK!

SPOR salonuna çocuklarını getiren ebeveynlerin vakit geçirirken sıcak-soğuk içeklerden içebileceği ve sohbet edebileceği kafesi ilgi görüyor. Ayrıca yine çocuklar için oyun alanını faaliyete geçiren mekân Torbalı Mahallesi’nden ve çevre mahallelerden gelen vatandaşların uğrak noktası olacak.

TOST ÇEŞİTLERİ DE SUNUYOR

KAFEDE tost çeşitleri (köfte, tavuk sandviç, sucuk ekmek, kokoreç) yaptıklarını söyleyen işletmeci Adnan Güler, paket servis hizmeti de sunduklarını anlattı. Asal Oyun Alanı ve Kafe Paket Servis: 0 546 936 52 58

@asal_cocuk_oyun_alani_ve_cafe

@as_al_fit_sporsalonu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.