SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Arya Kültür Sanat, yine en iyileri Torbalı’ya getirdi

Bu haber 28 Eylül 2023 - 8:08 'de eklendi.

Torbalılıların günlerdir beklediği İyi Kötü Çirkin tiyatro oyunu dün İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Arya Kültür Sanat’ın organizasyonunda Hakan Bulut, Ersin Korkut, Ahmet Burak Bacınoğlu ve Eray Yasin Işık ‘İyi Kötü Çirkin’ oyunuyla, Torbalı’da sanatseverlerle buluştu

SADECE 120 liraya satılan biletleri tüketen seyirci, salonu hıncahınç doldurdu. Sık sık alkışlarla yankılanan salonda adeta devleşen oyuncular gösteri sonunda seyircilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayakta alkışlanan tiyatro oyununda kahkahalar eksik olmazken, oyunun verdiği mesajlar da tam not aldı

DAHA önce Torbalı’da Cihan Talay, Yüksel Ünal, Emrah Kaman, Sermiyan Midyat, Metin Uca gibi popüler isimleri sahneye çıkaran Arya Kültür Sanat son olarak dün Hakan Bulut, Ersin Korkut, Ahmet Burak Bacınoğlu ve Eray Yasin Işık’la ilçe sakinlerini buluşturdu. Kahkahanın an olsun durmadığı, gişe rekorları kıran, son yılların en komik tiyatro oyunu ‘İyi Kötü Çirkin’ isimli tiyatro oyununun ana sponsoru yine Ege Sürücü Kursları olmuştu.

TÜRKİYE genelinde 350 lira bandında gişede biletleri satılan oyunu 120 lira gibi bir ücretle Torbalı’da sponsorların destekleri ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Arya Kültür Sanat Genel Koordinatörü Meltem Danış, “Sponsorlarımız bir kez daha elini taşın altına koydu. Ege Sürücü Kursları, Prodiş, Demirsoft, Egem Kitap Kırtasiye, Rota Demir Çelik, Kavram Kurs, Ay Yapı ve Taner Usta’ya gerçekten çok teşekkür ederiz. Ellerini taşın altına bir kez daha Torbalı ve sanat için koydular” dedi..

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.