SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Artık onlar da faydalanabilecek: İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi kabul etti

Bu haber 13 Mart 2024 - 6:03 'de eklendi.

İzmir’de yaşayan öğretmenlere müjdeli haber! İzmir Belediye Meclisinde kabul edilen önerge duyuruldu. Artık o öğretmenler de faydalanabilecek.

İZMİR’DE yaşayan özel okul öğretmenleri için sevindirici bir gelişme yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi, özel okullarda görev yapan öğretmenlerin de indirimli ulaşımdan faydalanmasını sağlayan önergeyi kabul etti.

ÖZEL OKUL ÖĞRETMENLERİ ÖĞRETMEN KARTI’NDAN FAYDALANABİLECEK

ÖNERGE kapsamında, özel okullarda çalışan öğretmenler de artık indirimli ulaşım avantajından yararlanabilecek. Meclis üyeleri, özel okul öğretmenlerinin, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi öğretmenler gibi ‘Öğretmen Kartı’ndan faydalanmasını öngören komisyon raporunu oy birliği ile onayladı. Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan girişimlerin ardından, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile yapılan görüşmeler ve meclis önünde gerçekleştirilen eylemler sonucunda bu karar alındı. Sendika, özel sektör öğretmenlerine de indirimli ulaşım kartı fırsatının sağlanmasını talep etmişti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.