SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Artık bel – boyun ve diz ağrılarından kurtulabileceksiniz!

Bu haber 05 Ekim 2022 - 5:46 'de eklendi.

Elini kullanarak bel, boyun, diz ağrılarını geçiren ve hacamat yapan Murat Yalçın, muayenesini açtı. Tepeköy Mahallesi 4552 Sokak 5/A numarada hizmet verecek olan Torbalı Manuel Tedavi, alanında açılmış ilk işyeri olarak biliniyor.

EŞİNİN sürekli bel-boyun fıtığı olduğunu ve hareket dahi etmekte güçlük çekmesinden dolayı doktora gittiklerini anlatan Murat Yalçın, ‘ameliyat’ olması gerektiğini söylendikten sonra alternatif yollar aradığını dile getirdi.

‘BU İŞİN EĞİTİMİNİ ALDIM’

YALÇIN, “Yaptığım araştırmalar neticesinde bu tedavinin olduğunu öğrenerek eğitimlerini aldım ve eşimde uyguladım. Ellerimle eşimin rahatsızlığını tedavi ettikten sonra bunu diğer insanlar için de kullanabileceğimi düşünerek böylesine bir yer açmaya karar verdim” şeklinde konuştu.

‘YÜZDE 75’İ TEK SEANSTA TEDAVİ EDİYORUM’

UYGULADIĞI yönetimin Japonya ve Kore’de bilim dalı olarak çok sık kullanıldığını ifade eden Murat Yalçın, “Torbalı Manuel Tedavi Merkezi’mizde işlemleri uygulayabiliyorum. Ağır hastalar için evde tedavi yapıyorum. Rahatsız olan kişilerin yüzde 75’i tek seansta tedavi ediyorum. Bir kez gelen bir daha gelmesine gerek kalmıyor. Bel-boyun ve diz ağrıları olanları merkezimize bekleriz. Ayrıca hacamat da başarıyla uyguluyoruz” diye konuştu. Murat Yalçın

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.