SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Arnavutluk’tan Torbalı’ya 100 milyonluk skunk sevkiyatına baskın

Bu haber 08 Aralık 2021 - 23:30 'de eklendi.

Arnavutluk’tan Torbalı’ya götürülmek üzere deniz yoluyla Dalaman’a getirilen 1.5 ton skunk, jandarmanın nefes kesen operasyonuyla ele geçirildi. Uyuşturucu maddenin piyasa değerinin 100 milyon lira olduğu öğrenilirken zehir tacirleri gözaltına alındı

İZMİR Jandarma Kaçakçılık ve Narkotik ekipleri nefes kesen, deniz, hava ve karayolu destekli üçlü operasyonla yurt dışı bağlantılı uyuşturucu şebekesini çökertti. Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir operasyon kapsamında teknik takibe takılan uyuşturucu şebekesi üyesi üç Türk vatandaşı Muğla’ya tekneyle Arnavutluk’tan getirdikleri piyasa değeri 100 milyonluk 1.5 ton skunk maddesini kamyona yüklerken suçüstü yakalandı.

200 GÜVENLİK GÜCÜ GÖREV YAPTI

İZMİR İl Jandarma ekipleri tarafından da aynı zamanda havadan takip edilen uyuşturucu şebekesi üyesi zehir tacirleri, sorgulanmak üzere İzmir’e getirildi. Operasyonda 3 silah ele geçirilirken, zanlıların uyuşturucuyu Torbalı’da bir depoya indirecekleri ileri sürüldü. Nefes kesen operasyonda 200’den fazla Jandarma ve güvenlik gücü görev yaparken operasyonu İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgenral Hüseyin Hilmi Atabey bizzat yönetti.

SKUNK NEDİR?

SKUNK, esrarın ham maddesi Hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.