SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Arıcılık kursunda sınav heyecanı yaşandı

Bu haber 01 Şubat 2023 - 1:26 'de eklendi.

Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 84 saat süren Arıcılık Kursu, dün yapılan sınav ile noktalanmış oldu.

TORBALI Halk Eğitim Merkezi ve Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ortak bir projeye imza attı. Torbalı’da arıcılık kursu faaliyete geçti. Ortak düzenlenen arıcılık kursuyla son dönemde gözde ürünlerden olan bal üretimi ve arıcılık faaliyetleri hakkında kursiyerlere kurs verildi.

KURSU tamamlaya kursiyerler bir sınava tabi tutuldu. Sınavı başarıyla geçenler kısa süre sonra belgelerine kavuşacak. Öte yandan eğitimle Torbalı’da arıcılık eğitimi konusunda önemli bir boşluk doldurulmuş oluyor.

ÖTE yandan belirli aralıklarla bu kursları açacak olan Torbalı Halk Eğitim Merkezi ve Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü böylelikle ilçede arıcılığın da yaygın bir şekilde yapılmasına öncü olacak. Kursiyerler şimdi üretim için kolları sıvarken, özellikle yüksek rakımlı noktalarda araştırmalara koyuldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.