SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Arda Turan Torbalılı yıldızı istiyor

Bu haber 03 Ocak 2024 - 0:02 'de eklendi.

 1’inciLig’de devre arasına son basamakta giren Altay’da forma giyen sol kanat oyuncusu Torbalılı Eren Erdoğan’a lider Eyüpspor’un talip olduğu öğrenildi.

SEZON başında sözleşmesini uzatmaması nedeniyle kadro dışı kaldıktan sonra yönetimle el sıkışıp takıma geri dönen 22 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlığın da etkisiyle ligde 5 müsabakada 396 dakika süre bulabildi.

1’İNCİ Lig’de devre arasına son basamakta giren Altay’da forma giyen sol kanat oyuncusu Eren Erdoğan’a lider Eyüpspor’un talip olduğu öğrenildi. Sezon başında sözleşmesini uzatmaması nedeniyle kadro dışı kaldıktan sonra yönetimle el sıkışıp takıma geri dönen 22 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlığın da etkisiyle ligde 5 müsabakada 396 dakika süre bulabildi.

ADI daha önce Beşiktaş’la anılan ancak sezon başında Hatayspor’un talip olduğu Eren, düşük bir bonservis teklifi gelmesi üzerine yuvada kalmıştı. Altay altyapısından yetişen ve Siyah-beyazlı formayla Süper Lig tecrübesi de bulunan genç oyuncu için cazip bir teklif gelmesi halinde yönetimin oyuncunun satışına onay vermesi bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.