SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Arazi yolları çamura döndü

Bu haber 14 Mart 2023 - 22:11 'de eklendi.

Son yağan yağmurlar nedeniyle yerleşim yerlerine giden yollar, çamurdan geçilmez hale geldi.

KÖY yolları genellikle çevredeki fabrikalara giden yüksek tonajlı araçların, iş makinelerinin ve traktörlerin kullanmasıyla yıpranma oranı diğer yollara göre daha fazla oluyor. Tehlikeli virajları ve dik rampalarıyla araç sürücülerinin dikkatli kullandığı köy yollarındaki bozulmalar vatandaşların tepkisini çekiyor.

ARSLANLAR Mahallesi sulama havuzunun çevresindeki 20’ye yakın eve, tarım arazilerine vatandaşların bahçelerine giden yol, yağan yağmur sonucunda çamur deryasına döndü. Yolda traktörlerin bile zorlukla ilerlediği gözlemlendi. Arabalarıyla yoldan geçemeyenlerin araçlarını bırakarak yürümek zorunda kaldığı öğrenildi.

YOLUN bozuk olması nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşlar, “Bölgedeki bahçelerine ve tarım arazilerine giden tek yol var. Bu yol da yağmur sularıyla çamurdan geçilmez hale geldi. Bizim gibi hayvancılık yaparak bu bölgede yaşayanların yolu kullanamaması büyük sıkıntıları da beraberinde getiriyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.