SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aran’dan küçükbaş ve büyükbaş hayvan yetiştiricilerine birlik olma çağrısı

Bu haber 16 Mart 2021 - 8:50 'de eklendi.

İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkan Adayı Çağlar Aran bir basın açıklaması gerçekleştirerek, küçükbaş ve büyükbaş hayvan yetiştiricilerine birlik olma çağrısı yaptı.

İZMİR İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkan Adayı Çağlar Aran bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada, birlik olma çağrısı yapan Aran, “Küçükbaş ve büyükbaş hayvan yetiştiricilerine çağrımızdır vakit birlik olma ve dikkatli olma vaktidir. Üzerimize küresel ölçekte çok ciddi bir oyun oynanıyor. Görüyor ve hissediyoruz ki insanlığı tehdit eden kirli bir güç var. Bu güç insanın aleyhine çalışıyor. Kainatın doğasına karşı savaş açmış ve beraberinde insanın da doğasına savaş açmış bir kirli güç, insanlığın aleyhine çalışıyor. Şimdi de doğrudan küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığı tehdit eden bir aşama ile karşı karşıyayız, anlaşılan o ki sentetik et laboratuvarlarda üretilerek bir müddet sonra restoranlarda, lokantalarda ve mutfaklarda doğal yenmesinin yasaklanmasının önü açılıyor” diye konuştu.

‘YAPMAMIZ GEREKEN…’

“BU küçükbaş hayvan ve büyükbaş hayvanların yok edilmesi, tavukların yok edilmesi demektir” ifadelerini kullanan Aran, “Şimdi çok daha dikkatli olma vakti, bu tehlikeyi görüp tedbirli olacağız. Sofralarımızdan kendi ürettiğimiz doğal ürünlerin önünün kesilmesini ve üreticilerimizin haklarının yenilmesine izin vermeyeceğiz. Yapmamız gereken üreticiler olarak bir araya gelip bu süreci değerlendirmek, birlik ve beraberlik içerisinde bu kirli oyuna karşı hayvancılığı korumak ve geliştirmek. Bunun için politikalar tespit edeceğiz ve Ankara nezdinde de güçlü temaslarda bulunup mücadele edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.