SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Araçlarınızın kış bakımlarını ihmal etmeyin

Bu haber 23 Ekim 2020 - 0:59 'de eklendi.

Havaların soğumasıyla beraber araçların kış bakımlarının yapılması gerekiyor. Kış bakımı denilince Torbalı’da ilk akla gelen firmalardan olan Nokta Oto Servis’in sahibi Serkan Yılmaz, araçların kış bakımlarının hayati öneme sahip olduğunu ve ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi

Havaların soğumasıyla beraber araçların kışlık bakımının ihmal edilmemesi gerektiğini belirten Nokta Oto Servis sahibi Serkan Yılmaz, “Bakımsız araçlar özellikle kış aylarında Allah korusun ölümcül olabilir. Kötü sürprizlerle karşılaşmamak için araçlarınızın kış bakımını mutlaka yaptırın. Araç bakımı sadece kazalara karşı korumakla kalmaz, ayrıca aracınızın ömrünü de uzatır. Kış bakımının bir diğer önemi de aracın performansını artırması ve yakıt tasarrufu sağlamasıdır. Hem canınızı, hem de cebinizi düşünerek araçlarınızın kışlık bakımını ihmal etmeyin” dedi. Araç bakımı denilince Torbalı’da ilk akla gelen ve işletmeciliğini Serkan Yılmaz ile Fatih Gani’nin yaptığı Nokta Oto Servis, sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmet ile Torbalı halkının tercihi olmaya devam ediyor.

“ALT TAKIM VE FREN KONTROLLERİNİ MUTLAKA YAPTIRIN”

Müşteri odaklı yaklaşımı, dürüst tavsiyeleri ve uzman çözümleri ile Torbalı halkının tercihi olan Nokta Oto Servis sahibi Serkan Yılmaz, “Motor bakımı yapılmaz ise kış aylarında aracınızın performansı düşer, daha fazla yakıt tüketir ve motor ömrü kısalır. Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da alt takım ve fren kontrolleridir. Kış aylarında yolda kalmamak ve mağdur olmamak için sizleri Nokta Oto Servis’e bekliyoruz” dedi. Kaliteli ve güvenilir hizmeti ile adından söz ettiren Nokta Oto Servis, dilerseniz araçlarınızı bulunduğu yerden alıp, bakımını yaptırıp size teslim ediyor. Aynı zamanda yapılan tüm işlemler bilgisayarlı veri tabanına işleniyor, 5 yıl sonra geldiğinizde bile yapılan işlemleri görebiliyorsunuz. Yolda kalan araçlar için çekici hizmeti de sağlayan Nokta Oto Servis, 15 kişilik uzman kadrosu ile Torbalı halkının en çok tercih ettiği firmaların başında geliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.