SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aracını yol ortasına park etti!

Bu haber 10 Temmuz 2021 - 1:04 'de eklendi.

Torbalı’nın bir türlü aşılamayan uygunsuz park sorunu ilçede trafiğini olumsuz yönde etkiliyor. Son olarak dün Torbalı Mahallesi’nde yaşanan bu görüntü ‘Yok artık’ dedirtti.

Torbalı şehir içi trafiği, yol kenarlarında ki uygunsuz parklar nedeniyle sürekli durma noktasına geliyor. Sürücülerin zor anlar yaşamasına sebep olan uygunsuz park olayları nedeniyle ilçe çok ilginç görüntülere de sahne oluyor. Son olarak önceki gün Ertuğrul Mahallesi’nde yaşanan bu görüntü ‘Yok artık’ dedirtti. Aracını sokağın ortasına park eden sürücü dakikalarca gelmedi. 4’lü ikaz lambalarını bile yakmayan sürücü, o sokağı kullanmak isteyen onlarca kişiyi mağdur etti.

TEPKİ BÜYÜK

Torbalı’daki park çilesi gün geçtikçe büyüyor. Uygunsuz park nedeniyle sık sık ilçede trafik sıkışırken, en çok diğer araç sürücüleri parktan mağdur oluyor. Trafik ekiplerinin denetimlerine rağmen, uygunsuz park sorunu her geçen gün yine patlak veriyor. Merkezi yerlere uygunsuz bir şekilde araçları park eden sürücüler diğer araçların yoldan dakikalarca geçememesine neden oluyor. Yaşanılan durum, arkada biriken araçları da mağdur ederken, tepki topluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.