SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Aracı toplarken Mustang’e benzetmeye çalıştım’

Bu haber 29 Aralık 2022 - 0:22 'de eklendi.

Amerikalıların ünlü otomobiline benzettiği aracını satışa çıkardı

Kendi çabalarıyla bir ayda topladığı 1988 model Ford Taunus’u 70 bin TL’ye satıyor. “Aracı toplarken Amerika’lıların ünlü otomobil markası olan Mustang’e benzetmeye çalıştım” diye konuşan Can Köstekçi’ye ait aracın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

KROM Kaplama ve Araç Toplama Merkezi olarak geçtiğimiz hafta kapılarını açan Can Köstekçi’nin sahibi olduğu mekanda, her ay bir araç toplanacak. Can Köstekçi tarafından her parçası ayrı ayrı toplanan araçların büyük ilgi görmesi bekleniyor. Köstekçi, son olarak Ford Taunus marka 1988 model bir aracı topladı.

‘SORUNSUZ – SIKINTISIZ ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR’

ÜRKMEZ’DEN aldığı bu aracı baştan aşağıya yenileyen genç tamirci, “Kaporta, boya ve elektrik aksamı yenilendi. Lastikler sıfır takıldı, vize sıfır yapıldı, LPG tankı da sıfır takıldı. Şu an sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Bu benim şimdiye kadar topladığım 10’uncu araç ve yaptıktan kısa süre sonra satıp, tekrar başka araç toplamaya başlıyorum. Mustang’e benzetmeye çalıştığım bu aracı da toplamam bir ayımı aldı. Ve şimdi de 70 bin TL’ye satıyorum” şeklinde konuştu. Can Köstekçi İletişim: 0 538 743 56 65

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.