SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Araç projelendirme işinde uzman

Bu haber 03 Nisan 2022 - 23:26 'de eklendi.

YAKLAŞIK 1 yıl önce Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Caddesi üzerinde ‘Tesisata Dair Her şey’ sloganı ile hizmet vermeye başlayan İzmirgaz yetkili firması Avşar Mimarlık Mühendislik, alanında, başta Torbalı olmak üzere Güney İzmir’deki ilk ve tek olmayı başardı. He geçen gün yaptığı işlere yeni hizmet alanları da eklemeye devam eden Avşar Mühendislik’in sahibi Kemal Bölük, “Bu hizmetlerden birisi ise Araç Projelendirme işidir. Peki, araç projelendirme nedir? Aracınızda yapılan her değişiklik projelendirilerek ruhsatınıza işlenmesi gerekir. Biz de bu hizmeti Torbalılı vatandaşlarımızın ayağına kadar getirdik” diye konuştu.

‘SORUNSUZ BİR ARAÇ TADİLAT PROJELENDİRME SÜRECİ İÇİN AVŞAR’A GELİN’

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ulusal mevzuat kapsamında yetkilendirilmiş olduğu TSE’nin otomobil, kamyonet, kamyon, otobüslerin kara yolları uygunluk belgesi, ithal araç uygunluk belgesi gibi benzeri tadilatların münferit olarak projelendirilmesi gerektiğini ifade eden Bölük, “Sorunsuz bir araç tadilat projelendirme süreci geçirmek istiyorsanız profesyonel hizmetlerimiz ile vatandaşlarımızın yanınızdayız” mesajı verdi.

SEKTÖRDE LİDER OLDU

EĞİTİMLİ kadrosuyla hizmette kaliteyi kendisine ana ilke olarak benimseyen Avşar Mühendislik, kısa sürede çok yüksek satış rakamlarına ulaştı, sektörde lider konuma gelerek sektörün önde gelen tedarikçilerinin dikkatini çekti. İşletmeci Kemal Bölük, firmasının hizmet alanlarını şöyle sıraladı: “Doğalgaz tesisatı, mekanik tesisat, asansör projelendirme, plan-proje-taahhüt, araç projelendirme ve tesisata dair her şey…” CEMİL ZEYBEKER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.