SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Araç filosuna, yüksek model bir kamyon daha ekledi

Bu haber 15 Şubat 2023 - 1:48 'de eklendi.

Torbalı’daki Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Metropolis Sürücü Kursu, yüksek model araçlar ile vatandaşları ehliyet sahibi yapıyor. Deneyimli sürücü kursu, son olarak araç filosuna bir kamyon daha ekledi.

EHLİYET sahibi olmak artık hayal değil” diye konuşan Sürücü Kursu Müdürü Sertan Özbay, “Araç filomuzu her geçen gün güçlendiriyoruz. Son olarak bünyemizde bulunan kamyonun yanına bir kamyon daha aldık. Kamyon sınıfına olan yoğunluk nedeniyle C tipi ehliyet alacaklar için bu alımı gerçekleştirdik Hayırlı olsun. Ayrıca CE sınıfı tır ehliyeti de vermekteyiz” diye konuştu.

ÖZBAY, “Detaylı bilgi almak isteyenler bizleri arayabilir veya Sadık İleri Bulvarı üzerindeki yerimize gelebilirler” diye konuştu. Torbalı halkının güvenini kazanan Metropolis Sürücü Kursu, açıldığı günden bu yana gücüne güç katarak yoluna devam ediyor.

METROPOLİS Sürücü Kursu, ‘ehliyet aldıktan sonraki güven duygusunu veriyoruz’ sloganıyla sağlam ve daha güçlü adımlarla geleceğe yürüyor. Kursiyerlerine yüksek model araçlarla ehliyet vermenin gururunu yaşadıklarını anlatan Özbay, özellikle bay–bayan direksiyon hocalarıyla, eğitim kalitesiyle Torbalı halkının güvenini kazanmaya devam ettiklerini ifade etti. Özbay, “Tüm araç sınıflarında ehliyet vermeye devam ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. Metropolis Sürücü Kursu İletişim: 0232 856 06 05

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.