SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Araba alacaklar dikkat! Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarına zam gelecek!

Bu haber 02 Haziran 2022 - 21:45 'de eklendi.

Dolar kurunun yükselişe geçmesi ve maliyet artışları sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarına zam olarak yansıdı. Sercan Otomotiv sahibi Sercan Tucan’dan alınan bilgilere göre, sıfır otomobillere yüzde 4 ile yüzde 10 arasında değişen oranlarda zam yapıldı. İkinci el otomobil alacaklar için ise Sercan Tucan, yüzde 25 artacağını ön görerek bir an önce araç almalarını tavsiye etti.

SIFIR ve ikinci el araba alacaklar son dakika zam haberi geldi. Yemişlik Mahallesi’nde hizmet veren Sercan Otomotiv’in sahibi Sercan Tucan’dan alınan bilgilere göre sıfır otomobillere yüzde 4 ile yüzde 10 arasında değişen oranlarda zam yapıldı. Artan taleple birlikte ikinci el otomobil fiyatlarında ise yüzde 25 zam bekleniyor.

‘İKİNCİ EL OTOMOBİL FİYATLARI YÜZDE 25 ARTACAK’

ARTAN fiyatlar sebebiyle piyasada ikinci el araç bulmakta zorlanıldığını söyleyen Tucan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ikinci el otomobil alacaklara önemli uyarılarda bulundu. Sıfır araç üretim ve tedariğindeki sorunlardan dolayı ikinci el araca talebin arttığını söyleyen Sercan Tucan, orta segment ikinci el bir aracın şu anda 100-250 bin TL aralığında olduğunu belirtti.

DENEYİMLİ oto galerici, “Bundan sonra da fiyatlar yüzde 25 oranında artacak. İkinci el araç almak isteyen vatandaşlarımıza, fiyat artışının devam edeceğini öngördüğümüz için bir an önce araç almalarını tavsiye ediyoruz. Ayrıca araç alırken de herhangi bir sıkıntı ya da dolandırıcılık yaşamamaları için bizim gibi yetki belgesi olan kurumsal firmaları ve yapıları tercih etmeleri gerektiğini söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.