SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aquapolis Yüzme Havuzu kapılarını bugün açıyor

Bu haber 04 Temmuz 2022 - 2:35 'de eklendi.

Torbalı’nın eğlence merkezlerinden biri haline gelen Aquapolis Yüzme Havuzu, bugün kapılarını açıyor. Aquapolis Yüzme Havuzu ve Aktivite Tesisi’nde sezon boyunca birçok etkinlik yapılacak

TORBALI’NIN eğlence merkezlerinden biri haline gelen Torbalı Belediyesi’ne ait Aquapolis Yüzme Havuzu, bugün kapılarını açıyor. Aquapolis Yüzme Havuzu ve Aktivite Tesisi’ndede sezon boyunca birçok etkinlik yapılacak. Her gün yüzlerce kişiyi ağırlayacak olan Aquapolis, çevre ilçelere de hizmet edecek kapasiteye ve altyapıya sahip.

HAVUZDA, deneyimli ve alanında uzman cankurtaranlar görev yapacak. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 13.30-18.00 saatleri arasında olacak olan yüzme havuzu, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00 ile 18.00 saatleri arasında açık olacak.

YAŞANABİLECEK olası kaza ve yaralanmalara tesiste görevli cankurtaranlar müdahale edecek, sağlık görevlilerinin ilk müdahaleyi yapacağı yaralılar, bekletilen ambulans ile hastaneye sevk edilecek.

BİRÇOK ayrı noktaya konuşlandırılan güvenlik kameraları ile yaşanabilecek hırsızlık olaylarına karşı da önlem almış durumda. Öte yandan gün boyu aktivite alanında DJ eşliğinde eğlence doruğa çıkacak

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.