SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Antik kentte kitap okuma etkinliği

Bu haber 31 Mart 2023 - 23:45 'de eklendi.

‘Ben Okuyorum Torbalı Okuyor’ ve ‘Metropolis’te Zaman Yolculuğu’ projesi ortak etkinliği olan ‘Açık Havada Kitap Okuma Saati’ Metropolis Antik Kenti’nde yaklaşık 400 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.

‘KİTAP okumanın ne yeri ne de zamanı olur’ sloganıyla yola çıkılan etkinlikle, öğrenciler ve öğretmenlerimiz Torbalı’nın tarihi dokusu içinde temiz ve güneşli hava eşliğinde kitaplarını okudu. Kitap okuma etkinliğinden sonra bölgeye gelen öğrenciler, Antik Kenti gezerek tarihi bir yolculuğa çıktı.

SÜRECE KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR

YAPILAN açıklamada; ‘Proje kapsamında bize ev sahipliği yapan @ioniametropolis ‘e ve sürece katkı sağlayan proje koordinatör öğretmenlerimize, okul idarelerimize ve etkinliği anlamlandıran öğrencilerimize teşekkür ederiz’ denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.