SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Antalya’da seminere katılan muhtarlar Torbalı’ya döndü

Bu haber 25 Kasım 2022 - 1:05 'de eklendi.

Antalya Mavangat’a seminer için giden muhtarlar ilçeye geri dönüş yaptılar. Cuma (bugün) günü tüm muhtarlar yeniden görevlerinin başında olacaklar.

TORBALI Belediyesi tarafından Antalya’ya götürülen muhtarlar toplamda 4 gün burada kaldılar. Torbalı Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan, Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür ederek, “Torbalı’ya nihayet döndük. Tüm muhtarlar adına ve şahsım adına torbalı belediye başkanına teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Mahalle muhtarlarına Manavgat’ta hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

4541 sayılı Mahalle Muhtar ve İhtiyar Heyetlerinin Teşkiline Dair Kanun ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde muhtarlara yönelik hizmet içi eğitim semineri gerçekleştirildi. Mahalle muhtarlarına kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi ve mevzuattan kaynaklanan görev ve sorumlulukları anlatıldı.

MUHTARLARA devlet hiyerarşisinin tanıtılması, merkezi yönetim, il ve ilçe yönetimi, muhtarlık müessesesi ve organları, muhtarların görev, yetki ve sorumlulukları, muhtar bilgi sistemi (MUBİS) konuları hakkında da bilgiler verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.