SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem’li miniklerin Yeşilay Haftası etkinliği

Bu haber 04 Mart 2022 - 4:34 'de eklendi.

Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Yeşilay Haftası dolayısıyla düzenledikleri etkinliklerle sigara ve alkolün zararlarına dikkat çekti.

ÖĞRETMENLERİ eşliğinde yaptıkları deneylerle sigara ve alkolün akciğere verdiği zararları anlatmaya çalışan öğrenciler, Yeşilay Haftası ile ilgili şiirler okudu ve hazırladıkları çeşitli pankartlarla fotoğraf çektirdi. Kreş Müdürü Büşra Haksever yaptığı açıklamada, yaptıkları etkinliklerle öğrencilere daha kolay bir şekilde Yeşilay Haftası’nın önemine değinmiş olduklarını belirtti.

HAKSEVER, “Yeşil ay haftası münasebeti ile öğrencilerim ile beraber hazırladığımız çeşitli pankart ve deneylerle alkol ve sigaranın topluma verdiği zararları göstermek istedik. Sigara içenlerin akciğerlerinin kapkara bir şekilde olduğunu ve sigara içmeyenlerin ise akciğerlerinin temiz kaldığını yaptığımız resimlerle göstermeye çalıştık. Öğrencilerim içinde kalıcı bir bilgi oluşturduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.