SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem’li miniklerden Engelliler Haftası’nda önemli ziyaret

Bu haber 12 Mayıs 2022 - 22:13 'de eklendi.

Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, ilçede bulunan Soğukçeşme Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti

ENGELLİLER Haftası nedeniyle yapılan ziyarette, rehabilitasyon merkezini gezen minik öğrenciler ayrıca burada kalan engelliler hakkında bilgi alıp, nasıl tedavi edildiklerini öğrendiler.

MİNİK öğrenciler ayrıca rehabilitasyon merkezinde tedavi edilmeye çalışılan engellilerle sohbet ederek, onlarla arkadaş oldular.

BURADAKİ engelliler hakkında rehabilitasyon merkezindeki görevlilerden bilgi alan Annem’li öğrenciler, bundan sonra sık sık engelli dostlarını ziyarete geleceklerini söyleyerek okullarının yolunu tuttular.

KREŞ Müdürü Büşra Haksever, öğrencilerine küçük yaşlardan itibaren engelli vatandaşlara karşı sorumluluk ve duyarlılık duygularını aşılamak olduğunu söyledi. Yapılan bu ziyaretin öğrencileri için çok faydalı ve yararlı olduğunu ifade eden Haksever, “Bu ziyaret öğrencilerimizin hayata bakış açısına yeni bir pencere daha kazandırdı. Engellilere nasıl eğitim verildiğini, bu eğitimlerin ne kadar zor olduğunu gördüler. Bu nedenle minik yavrularımızın bundan sonra engellilere karşı daha hassas ve duyarlı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.