SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem’de Dünya Çocuk Günü kutlandı

Bu haber 03 Ekim 2021 - 3:16 'de eklendi.

Annem Kreş, Dünya Çocuk gününü kutlayarak, tüm dünya çocuklarının aynı şartlar içerisinde olması adına farkındalık oluşturdu.

Muratbey Mahallesi’nde bulunan Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde Dünya Çocuk Günü kutlamaları gerçekleştirildi. Kreşin bahçesnde gerçekleştirilen programda öğrenciler oyun oynatılarak doyasıya eğlendirildi. Kreş yetkilileri yaptığı konuşmada, okulöncesi öğretmenlerinin fedakarca çok önemli çalışmalarda bulunduklarına vurgu yapıldı. Oyunla eğitimin önemine dikkat çeken yetkililer, “Birleşmiş Milletler Örgütü 1954 yılında oybirliği ile Ekim ayının ilk pazartesi gününü Dünya Çocuk Günü olarak kabul etti.

RENGARENK KOSTÜMLER

Her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü Dünya Çocuk Günü evrensel olarak, yarının büyükleri, geleceğin yöneticisi olan çocukları Birleşmiş Milletler Örgütüʹ ne üye bütün ülkelerde aynı günde kutlanıyor. Biz de bu özel ve güzel ve güzel günü doyasıya kutladık” dedi. Miniklerin rengarenk kostümleri ile sahnede gösterdikleri performanslar görülmeye değerdi.  Bütün dünya çocuklarının aynı ortak duyguları hissettirmek için gerçekleştirilen etkinlikte çocukların coşkusu izleyenleri de etkiledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.