Özel Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi, okul öncesindeki çocukların bilgi ve becerilerinin artmasını sağlıyor. Minik öğrenciler, eğitici ürünler, oyun ve müzikler eşliğinde harfleri, sayıları, şekilleri, alfabeyi ve daha fazlasını öğretiyor
MURATBEY Mahallesi’nde eğitim veren Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi, okul öncesindeki çocukların temel becerilerinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kreş ve Gündüz Bakımevi bünyesinde eğitim alan çocuklara, müthiş keyifli bir okul ortamı sunuyor. Öğrencilerin temel kelimeleri ve yazı yazma becerilerini geliştiriyor. Çeşitli oyun ve müzikleriyle miniklerin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Bu sayede eğlenmenin ve öğrenmenin özgürlüğünü yaşatıyor. Annem’li minik öğrenciler, ayrıca, sosyalleşme ve bilimsel gelişimi için düzenlenen etkinliklerde hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.
‘0-6 YAŞ GRUBU ÇOCUKLARIN MERAKI ÇOK YÜKSEK OLUYOR’
OKULUN kaliteli ve eğlendiren eğitim ortamı ise geçtiğimiz haftalarda açılan kreş ve gündüz bakımevinin her geçen gün öğrenci sayısının artmasına neden oluyor. Özel Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin Müdürü Hafize Er, çocukların kalıcı bilgileri öğrenebileceği yaş grubunun 0-6 olduğunu belirtti. Çocukların öğrenmesi ve eğitilmesi için gereken her türlü imkânı sağladıklarını anlatan Er, “0-6 yaş grubu çocukların merakı çok yüksek oluyor. Bu noktada anne veya baba çocukların merakını gideremeyebiliyor. Bu nedenle bu gruptaki çocukların kendi yaşıtlarıyla öğreneceği tek yer anaokuludur. Çünkü ana okullar çocukların bütün merakını giderecek ortamlar hazırlar. Onların hem eğlenmelerini, hem de öğrenmelerini sağlar. bu konuda biz de en kaliteli ortamı sunarak, çocukların en kalıcı bilgileri, en doğru şekilde ve en keyifli bir şekilde öğrenmesini sağlama çabasında bulunuyoruz” dedi.
MİNİKLER İNGİLİZCE DE ÖĞRENİYOR
ANNEM Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri İngilizce derslerine de aralıksız devam ediyor. Okul önceki eğitim veren kurum, eğitim kalitesini bir basamak daha yükseltiyor. Uzman öğretmenler tarafından uygulanan kreş düzeyi İngilizce eğitimi alan öğrenciler, anadillerinin yanı sıra yabancı dil için temel oluşturuyorlar. Günde 2 saat olarak planlanan derslerde minikler sadece İngilizce duyuyor ve öğretmenleriyle sadece İngilizce iletişim kuruyorlar. Müzik, şarkı ve danslar eşliğinde oyun gibi geçen derslere çocukların ilgisi ve uyumu şaşırtıcı derecede yüksek.



















