SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş’te Polis Haftası kutlaması

Bu haber 13 Nisan 2022 - 1:08 'de eklendi.

Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde Polis Haftası nedeniyle okulda bir kutlama programı düzenledi.

MİNİK öğrencilerin şiirlerle polis ağabeylerinin bu özel haftasını kutladığı etkinlikte, polis kıyafeti giyen minik öğrencilerin okuduğu şiirler büyük beğeni aldı.

PROGRAMA katılan ve çocuklarla tek tek ilgilenen İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları, çocukların polise olan sevgisinin kendilerine ayrıca güç verdiğini ifade ettiler.

KREŞ Müdürü Büşra Haksever, tüm Emniyet Teşkilatı’nın Polis Haftası’nı yürekten kutladıklarını belirterek, “Çocuklarımızın geleceği, ülkemizin huzur ve asayişi için zaman sınırı olmaksızın çalışan emniyet güçlerimizin her zaman en büyük destekçisiyiz. Çocuklarımız da polis ağabeylerine duydukları sevgi ve güveni şiirlerle dile getirdiler” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.