SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş’te İstiklal Marşı’nın kabulü programı yapıldı

Bu haber 14 Mart 2021 - 0:20 'de eklendi.

MURATBEY Mahallesi’nde eğitim veren Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Programı yapıldı. Program, 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından minik öğrencilerin etkinlikleriyle devam etti. Kreş Müdürü Aysel Yegül, “Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal marşı Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında gösterilen kahramanlıkların, cesaretin, milli şuurun sözlerle abideleştirilmiş halidir.  Milletleri millet yapan manevî değerlerin başında bayrak ve millî marş gelir. İstiklâl marşı ve bayrak törenlerinde bizlerin göstereceği ciddiyet ve coşkunun derecesi bize bırakılan yüce mirasa ne denli sahip çıktığımızın göstergesi olduğundan; bayrak törenlerine karşı her zamankinden daha duyarlı olmak, bağımsızlık sevdası ile bu toprağa düşmüş şehitlerimize karşı boynumuzun borcu olmalıdır.

Ancak o zaman İstiklâl Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un “Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın” duası gerçekleşir. Bizlere zor günlerde zor şartlarda böyle zaferlerin gururunu yaşatan şehit ve gazilerimizi ve de şiirleriyle milletimizin sesi olmuş İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle ve minnetle anıyorum.  Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Saygılar sunuyorum” dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.