SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş’te ‘İngilizce’li eğitim’

Bu haber 16 Eylül 2021 - 19:53 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi’nde eğitim veren Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri İngilizce derslerine aralıksız devam ediyor.

İlçenin kaliteli okul öncesi eğitimini veren okulları arasında yer Annem Kreş, eğitim kalitesini bir basamak daha yükseltiyor. Uzman öğretmenler tarafından uygulanan kreş düzeyi İngilizce eğitimi alan öğrenciler, anadillerinin yanı sıra yabancı dil için temel oluşturuyorlar. Haftada 1 gün olarak planlanan derslerde minikler sadece İngilizce duyuyor ve öğretmenleriyle sadece İngilizce iletişim kuruyorlar. Müzik, şarkı ve danslar eşliğinde oyun gibi geçen derslere çocukların ilgisi ve uyumu şaşırtıcı derecede yüksek… Sosyal, toplumda yer sahibi olan, insan ilişkileri üst düzeyde bireyler yetiştirmenin gururunu, idareci olarak her zaman yaşadıklarını anlatan kreş yetkilileri, çocukların da yabancı dilden keyif aldıklarını belirtti.

 

OKUL ÖNCESİNDE YABANCI DİL ÇOK ÖNEMLİ

Yabancı dil eğitimine erken yaşta başlamanın çocukların dil gelişimi açısından çok önemli ve ilerletici olduğunu ifade eden Kurum yetkilileri, çocukların yabancı televizyon kanallarını dinlemesinin bile dili kapması ve kulak dolgunluğu açısından faydalı olduğunu belirtti. Yeni eğitim öğretim yılında oyun ağırlıklı aynı zamanda drama, tiyatro, sanatsal faaliyetler ile de sosyal, geleceğe güvenle bakan bireyler yetiştirmeyi misyon edindiklerini kaydeden yetkililer, “Okul öncesi eğitimin önemi, bilimsel verilerle de kanıtlanmış durumda. Bir çocuğun ilköğrenim çağından önce aldığı eğitim, gelecekteki eğitim programını da büyük ölçüde etkiliyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.