SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş’te 23 Nisan etkinlikleri devam ediyor

Bu haber 22 Nisan 2022 - 22:52 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi’nde eğitim veren Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku içerisinde kutlamaya devam ediyorlar.

PROGRAMDA, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin egemenliği sağlayan ve canı pahasında bu topraklarda vatanı için şehit düşenleri yad edildi.

MİNİKLER sonra hep birlikte 23 Nisan şarkıları söyleyerek, Ata’larının kendilerine ve tüm dünya çocuklarına bıraktığı bayramın coşkuyla kutladılar. Minik öğrenciler, sihirbazlık gösterisi ve yarışmalar gibi birçok etkinlikle doyasıya eğlendiler.

ÖĞRETMENLERİN de katıldığı etkinlikte, çocuklar çeşitli yarışmalar yaparak daha sonra da dans etmeyi ihmal etmedi. Farklı ve güzel bir gün daha geçiren Annem Kreş’in minik öğrencileri, mutluluklarını öğretmenleriyle birlikte paylaştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.