SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş’li miniklerden 9 Eylül etkinliği

Bu haber 10 Eylül 2022 - 1:11 'de eklendi.

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde etkinlik düzenlendi.

MİNİK öğrenciler hazırladıkları görsellerle objektiflere poz verirken, İzmir’in kurtuluşunu kutladılar. Kreş Müdürü Büşra Haksever, yaptığı açıklamada; “Güzel İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü milletçe, hep birlikte gururla ve coşkuyla kutluyoruz. Kurtuluş Savaşı’mızın başlama ve bitiş yeri olan İzmir, aziz milletimizin kurtuluşuna giden yolda hep kritik adımların atıldığı bir şehir olmuştur. 100 yıl önce bugün üzerinde huzurla yaşadığımız topraklarda, dünyada emsaline pek rastlanmayacak bir direniş ve savunma sergilenmiştir” ifadelerini kullandı.

HAKSEVER, sözlerini şöyle sürdürdü; “Gevreği, çiğdemi, boyozu, midyesi. Her sokağı deniz kokan şehir İzmir’imizin, doğum günü kutlu olsun. Başta Mareşal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını rahmet, minnet ile anıyor yad ediyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.