SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş’li minikler, İtfaiye Haftası’nı kutladı

Bu haber 04 Ekim 2022 - 2:34 'de eklendi.

Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrenciler, İtfaiye Haftası kapsamında Torbalı İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

MURATBEY Mahallesi’nde eğitim veren Özel Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören öğrenciler ‘İtfaiye Haftası’ kapsamında Torbalı İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette minikler itfaiyecilik mesleğini de yakından tanıma fırsatı buldu.

İTFAİYE Amirliği yetkilileri tarafından öğrencilere itfaiye teşkilatı, itfaiye binası ve araçlarının çalışma sistemleri tanıtımı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Torbalı İtfaiye Amirliği’ne yaptığı ziyaret kapsamında, öğrencilere itfaiyenin ne olduğu ve nasıl çalışmalar yapıldığı anlatıldı.

ÖĞRENCİLERE yangından korunmak için neler yapmaları, nelerden uzak durmaları konusunda bilgiler veren İtfaiye ekipleri, öğrencilere İtfaiye çağrı telefonu olan 110’u öğreterek, bu numaranın hangi durumlarda aranması gerektiğini anlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.