SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Annem Kreş’li minikler Ata’mızı özlemle andılar

Bu haber 11 Kasım 2021 - 18:13 'de eklendi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde saygıyla, minnetle ve özlemle anıldı.

TÜRK ulusunu bağımsızlığa kavuşturan, onu çağdaş uygarlığın ayrılmaz bir parçası gören ve çağdaş uygarlık düzeyine çıkarın adı ve eserleri sonsuza kadar yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 83. Yılında, tüm yurtta olduğu gibi büyük bir özlemle anıldı.

MURATBEY Mahallesi’nde eğitim veren Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim alan minik öğrenciler 10 Kasım’da Ata’larını unutmadılar. Yapılan çeşitli etkinliklerle bu anlamlı günü dolu dolu geçirdiler.

KURUM Müdürü Büşra Haksever, “Atamızı sonsuza kadar yaşatmanın, Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı genç nesiller yetiştirmekten geçtiğine inanıyor ve aramızdan ayrılışının 83. yılında ulu önder Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.